Pyörät

Bike & fix tarjoaa laadukkaita pyöriä markettitason yläpuolelta, hyvä pyörä kannustaa liikkuumaan ja kunnon pyörällä ajaminen on hauskaa ja hyvää kuntoilua!

edustamme KROSS ,Le Grand ja MAXX, sekä mafiabike pyöriä.

Kun ostat pyörän Bike & Fixiltä, saat hyvän huoltosopimuksen ja tarvittessa oikeat varaosat takuutyönä.

Säännöllinen huolto ja alkuperäisvaraosat pitävät pyörän ajettavuuden ja arvon kunnossa!

MAXX -pyörät

MAXX on Saksan Rosenheimissä toimiva polkupyörätehdas, joka keskittyy tarjoamaan asiakkaalle kustoimidun pyörän, jossa asiakas pääsee valitsemaan itse mm. rungon värin, komponentit ja räätälöimään jousitusta yms.

Kaikki pyörät valmistetaan kokeneiden ammattilaisten toimesta Rosenheimin tehtaalla ja kasataan myös siellä.

Maxx tarjoaa huippulaadukkaat maasto- ,gravel ,maantie, hybridi ja sähköpyörät. Bike & Fix pyrkii pitämään esillä myös muutamia Maxxin pyöriä ja meiltä voit tilata itsellesi mieluisesi pyörän!

Tule käymään ja räätälöidään sinulle kokonaisuus!


KROSS -Pyörät

Kross on puolalainen pyörätehdas, joka valmistaa erittäin laajaa, laadukasta ja erittäin hyvännäköistä pyörämallistoa sekä harrastepyöräilijöille että vaativammille kuskeille.

Malliston vahvuus ja pääpaino on mtb-pyörissä, ja niitä valmistetaan laajasti perusmtb-harrastajista aina maailman kärkiammattilaisten tarpeisiin. Kross valmistaa myös naisille, lapsille ja nuorille hyvin varusteltuja mtb-pyöriä. Hinta-/laatusuhde on Kross pyörissä hyvä.

Krossilla on vahva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka työskentelee tiiviisti ammattilaispyöräilijöiden kanssa. Kross kokee valmistamiensa polkupyörien korkean laadun erittäin tärkeänä, ja jokainen pyörä suunnitellaan ja testataan Krossin omalla tehtaalla.

Krossilla on ollut myös oma, kansainvälisesti erittäin menestynyt MTB-tiimi vuodesta 2006 lähtien, jossa 2019 kaudella kisaavat Sergio Mantecon (Espanja), Ariane Luethi (Sveitsi), lupaava nuori talentti Ondrej Cink (Tsekki) ja kaksinkertainen Olympiamitalisti Maja Wloszczowska (Puola).